RÓLUNK

A Flying Bodies 2014-es megalakulása óta fókusza a parkour, a kortárstánc, a cirkusz, a színház és az extrém sportok köré épülő programok megvalósítása. 3 fő területen dolgozunk:

  • Közösségépítés, fesztiválok szervezése

  • Innovatív művészi gondolkodásra alapuló műhelymunkák szervezése

  • Professzionális és amatőr képzés és képességfejlesztés a mozgás több területén

Összefoglalva, célunk a különböző szubkultúrák egyesítése egy kulturális élményben.

201017_youaretheflow_016_c_hrotko_balint

Workshopok és edukáció

Az elmúlt 6 évben szervezett eseményeinken profi és amatőr résztvevőket invitáltunk olyan workshopokra, ahol a mozgást kreatív, fejlesztő és élményközpontú oldalról közelítettük meg, a parkour, a kortárstánc, az extrém sportok, a színház és a cirkusz eszközeinek segítségével. Előadóművészeti szemszögből arra törekszünk, hogy a magyar és nemzetközi művészek és sportolók képesek legyenek saját lehetőségeik tágítására, így fejleszthetik alkotói képességeiket és teljesítményüket. A nézőknek pedig szeretnénk olyan komplex kulturális termékeket nyújtani, ami személyes élményszerzésen keresztül gazdagítja értékeiket, ezzel hozzájárulva a hazai kultúra fejlesztéséhez.

Előadások és közösségformálás

Műfaji sokszínűségünk miatt eseményünk látogatói, célközönségünk is különböző társadalmi rétegekből érkezik. Az eseményeinken bemutatott előadások magas művészi értékkel bírnak, mégis könnyen befogadhatóak olyan nézők számára is, akik nem mozog otthonosan az előadóművészet területén. A kezdetek óta prioritásunk a közvetlen kommunikáció, a workshopok és előadásokon kívüli programok szervezése (közösségfejlesztő programok, koncertek és partik), számunkra elengedhetetlen az egymást segítő közösség.

Kulturális innováció

Filozófiánk része, hogy megkérdőjelezzük, újraértelmezzük, látogatóink igénye szerint alakítsuk programjainkat. A különböző előadóművészeti műfajok keveredése, a parkour, mint extrém sport művészeti értelmezése is ezt a szolgálja. 

SZERVEZŐK

TÁMOGATÓINK

emet_logo.png
7a56324684d3f9c72a60f98adcebd13d_Artus_l
NKA_csak_logo.png
IZP logo-1.png