top of page

RÓLUNK

A Flying Bodies 2014-es megalakulása óta fókusza a parkour, a kortárstánc, a cirkusz, a színház és az extrém sportok köré épülő programok megvalósítása. 3 fő területen dolgozunk:

  • Közösségépítés, fesztiválok szervezése

  • Innovatív művészi gondolkodásra alapuló műhelymunkák szervezése

  • Professzionális és amatőr képzés és képességfejlesztés a mozgás több területén

Összefoglalva, célunk a különböző szubkultúrák egyesítése egy kulturális élményben.

201017_youaretheflow_016_c_hrotko_balint

Workshopok és edukáció

Az elmúlt 6 évben szervezett eseményeinken profi és amatőr résztvevőket invitáltunk olyan workshopokra, ahol a mozgást kreatív, fejlesztő és élményközpontú oldalról közelítettük meg, a parkour, a kortárstánc, az extrém sportok, a színház és a cirkusz eszközeinek segítségével. Előadóművészeti szemszögből arra törekszünk, hogy a magyar és nemzetközi művészek és sportolók képesek legyenek saját lehetőségeik tágítására, így fejleszthetik alkotói képességeiket és teljesítményüket. A nézőknek pedig szeretnénk olyan komplex kulturális termékeket nyújtani, ami személyes élményszerzésen keresztül gazdagítja értékeiket, ezzel hozzájárulva a hazai kultúra fejlesztéséhez.

Előadások és közösségformálás

Műfaji sokszínűségünk miatt eseményünk látogatói, célközönségünk is különböző társadalmi rétegekből érkezik. Produkciós platformként több innovatív, multidiszciplináris előadást hoztunk létre, melyek különböző közegekben, elsősorban a művészeti élmény elmélyítését szolgálják. Az eseményeinken bemutatott előadások magas művészi értékkel bírnak, mégis könnyen befogadhatóak olyan nézők számára is, akik nem mozog otthonosan az előadóművészet területén. A kezdetek óta prioritásunk a közvetlen kommunikáció, a workshopok és előadásokon kívüli programok szervezése (közösségfejlesztő programok, koncertek és partik), számunkra elengedhetetlen az egymást segítő közösség.

Kulturális innováció

Filozófiánk része, hogy megkérdőjelezzük, újraértelmezzük, látogatóink igénye szerint alakítsuk programjainkat. A különböző előadóművészeti műfajok keveredése, a parkour, mint extrém sport művészeti értelmezése is ezt a szolgálja. Megannyi kreatív projektet futtatunk a rendezvények szervezése és az aktív alkotómunka mellett, melyek mindegyike strukturális értelemben is innovációt jelent a kulturális szféra számára.

SZERVEZŐK

TÁMOGATÓINK

emet_logo.png
7a56324684d3f9c72a60f98adcebd13d_Artus_l
NKA_csak_logo.png
IZP logo-1.png
bottom of page